(6) In liners Familie
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Vores aktive deltagere spænder fra 4 år til 60 år. Her bliver både nybegyndere og øvede udfordret. Vi træner almindeligt rulleskøjte-løb, balance-øvelser og stopteknikker m.v. Vigersted inliners er samtidig en af de få klubber i Danmark, som også træner freestyle slalom, som er en inliners-disciplin, hvor man skal køre igennem en række kegler på mange forskellige måder (fx på et ben, zig-zag, “snake”, baglæns). Dette er sjovt og udfordrende og kræver meget balance og koordination af ens bevægelser. Derudover træner vi også gadeløb (street), hvor vi hopper over eller kører under forhindringer. Ofte afslutter de barnlige sjæle timen med en gang fangeleg som fx ståtrold eller spiller rullehockey. I er velkommen til at komme og få en prøvetime – tag gerne far og mor med. ?? Medbring selv udstyr inkl. hjelm.
Slutdato
08.09.2019